ÜDVÖZÖLJÜK
TÁRSASÁGUNK

2000-ben alakult, kiskunhalasi székhelyű Építőipari és Környezetvédelmi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, amely innovatív és költségtakarékos megoldásokat kínál Ügyfelei környezetvédelemi problémáira.

FILOZÓFIÁNK

Az adott problémára megkeresni minden esetben a legmegfelelőbb megoldást.

SZAKÉRTELEM

RexTerra Kft. működésének 8 éve alatt, munkatársainak magas szintű szakértelmének, valamint a vállalt feladatok gyors, pontos és maradéktalan megoldásának köszönhetően a térség jelentős környezetvédelmi szolgáltatójává vált. Tervezői és kivitelezői munkáinkban a kiváló minőséget és megbízóink legmagasabb szintű megelégedettségét tekintjük tevékenységünk kiemelten fontos tényezőjének. Szakmai rátermettségünket már számos, jelentős hazai projektben bebizonyíthattuk.

MINŐSÉG

Társaságunkat az MSZ EN ISO 9001:2001, 14001:2005 szabványok szerint működtetjük.
2007-ben az NFÜ támogatásával laboratóriumi minőségügyi rendszert vezettünk be MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szerint, és akkreditáltuk.

TAGJAI VAGYUNK

 • Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 • Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége


 • BÜSZKÉK VAGYUNK

  Megrendelőink eddig minden esetben meg voltak elégedve szolgáltatásainkkal.

  TECHNIKA

  Feladataink elvégzéséhez saját eszközöket használunk, korszerű számítógépes hálózat, modern mintavételi, analitikai eszközök, CAD és egyéb modellező szoftverek segítenek bennünket a hatékony és gyors munkavégzésben.

  PÁLYÁZAT

  Cégünk sikeresen pályázott és nyert az NFÜ álltal kiírt technólógia fejlesztés témában. Pályázatunk az alábbi címen készült: A RexTerra Kft. technológia fejlesztése (GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0072)

  Hulladékgazdálkodási integrált rendszer megvalósítása SAP Business One alapokon-GOP-2011-1.3.1/A-2012-0295

  További informáicókért keressen fel bennünket

  image